Luna, Landis+Gyr ile güçlerini birleştirdi

2022’nin ilk ayında tamamlanan süreç sonunda LUNA Elektrik Elektronik A.Ş., kamu hizmetleri için entegre enerji yönetimi çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı Landis+Gyr şirketi ile güçlerini birleştirdi.

Elektrik enerjisinin kontrol edilmesi ve ölçülmesi amacıyla elektrik devrelerinin ve ürünlerinin dizaynı ve üretimiyle ilgili olan ve LUNA Elektrik Sayaçlarını da bünyesinde bulunduran şirketler grubu, 1991 yılında İzmir’de kurulmuştur. LUNA, elektrik sayaçlarının dizaynı ve üretiminin yanında, sayaçlar arasındaki iletişimi sağlayan yazılım ve donanım uygulamalarını da, kendi bünyesinde yapmaktadır.

Aylık yaklaşık 400.000 adet sayaç üretim kapasitesi ile Türk özel ve kamu sektörünün sayaç ihtiyacını karşılayan, ülkesindeki en büyük üreticilerden biridir. LUNA, Türkiye’de faaliyet gösteren az sayıdaki tescilli arge merkezinden biridir. Luna Arge Merkezi, Elektronik Arge, Yazılım Arge ve Mekanik Arge bölümlerinden oluşmaktadır.

LUNA, 50 tanesi Arge Merkezi bölümlerinde olmak üzere, toplam 300’ün üzerinde personeli ile 5000 metrekarelik kapalı alanı bulunan fabrika binasında faaliyetine devam etmektedir. Ürünlerimizi oluşturan elektronik devreler, plastik ve metal aksamlar, yazılım ve donanımların tamamı çalışanlarımız tarafından kendi bünyemizde üretilmektedir.

LUNA üretim tesisi, ISO-9001 Kalite Yönetim Sisteminin yanında, Avrupa Birliği tarafından her yıl denetlemeye tabi olan MID sertifikasına sahip sayaçları ile Avrupa Birliği Ülkelerine sayaç ihraç edebilmektedir. LUNA, elektrik sayaçlarında, PLC, RF ve GSM/GPRS sayaç yönetim sistemlerinde, sayaç yönetimi konusunda güçlü bir tecrübeye sahiptir.

Ayrıca yüksek üretim hızı ile büyük miktarlardaki talepleri, kısa sürede uygun fiyatlarla karşılayabilmektedir. Avrupa Birliği tarafından yetkilendirilen onaylı test laboratuvar ve test kuruluşları ile sürekli koordinasyon ve çalışma halinde buluşan LUNA Sayaçları, gerekli MID ve ulusal sertifikaları kısa sürede alabilmektedir. Özel tasarım ve ihtiyaçlara yönelik sayaçlar, kısa sürede yüksek adetlerde üretime hazır hale getirilip müşteriye ve piyasaya hızlı bir şekilde sunulabilmektedir.

Bu resim için alternatif metin açıklaması yok
Anlaşmanın Duyuru Görseli

Exit mobile version